Brudekjoler 2013 – Leila Hafzi

Skal du gifte dig og er på jagt efter den perfekte brudekjolen? Hvis du kan lide romantiske eller nostalgiske brudekjoler, bør du virkelig kigge nærmere på kollektionen fra den norske designer Leila Hafzi!

Leila Hafzi

Oslo Fashion Week i fredags viste hun frem de lækre kjoler i kollektionen Mayalu (som betyder “min elskede” på nepalsk), til tonerne af klassisk musik.

“Mayalu” blev lanceret i Milano juni 2012, og til denne kollektion har Leila Hafzi hentet inspiraton fra Nepal og bønneflag, som hænger over hustage i Kathmandu. Slidt af vind og sol, blir de skarpe kanter bløde og grove – en teknik der genskabes i detaljer af ujevnt klippet silke. Som med alle Royaye Sefid-kollektioner, er kjolerne tilgængelige i et bredt spektrum af farver.

Leila Hafzi har et stærkt fokus på etik og bærekraftige materialer. Siden 1997 har hun arbejdet med miljøvenlige materialer og etisk produktion,  hovedsagelig  i Nepal.

Dette indlæg blev udgivet i Helse & Skønhed, Livsstil, Mode, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>