Hvad ønsker teenagere sig til jul i år?

Det kan tids nok blive december, og så starter juleræset for alvor. Hvorfor ikke være i god tid og finde ud af  allerede nu, hvad dine børn skal have i julegave?

Vi har her nogle gode råd til dig, der har teenagere i huset…

iPad Mini

Den lille nye iPad er endnu ikke landet i danske butikker, men du kan forudbestille den og få den direkte sendt hjem til dig, så den ligger klar under træet den 24. Anmelderne er gået så langt som til at sige, at iPad Mini er den bedste iPad, Apple til dato har udviklet, og den lille, smarte tablet kan holdes i én hånd uden problemer og bruges som kamera og videokamera, samtidig med at den er verdens bedste underholdningskammerat. Med sikkerhed en gave enhver teenager vil blive glad for.

Den nye iPod Nano 7th Generation

Den er lille, den er lækker, den kommer i alle regnbuens farver, og så kan den spille musik, så fuglene synger. iPod Nano modellen har fra dag 1 været så populær, og man er nu i gang med den 7. generation af denne geniale og mobile lille mp3-afspiller. Også en udmærket gaveide…

Giv en oplevelse

Med et gavekort til en oplevelse, kan du give din teenagesøn eller datter alt fra en middag på deres yndlingsrestaurant, billetter til biografen, undervisning i mavedans, en ansigtsbehandling, en rundflyvning over en af de danske byer og meget meget andet. Fed gave, ik?

Computerspil

Assassin´s Creed 3, FIFA 13, Call of Duty: Black Ops 2 og New Super Mario Bros. U til den nye Wii U spillekonsol. Dette er bare nogle enkelte af de klassiske spiltitler, der kommer på markedet her I november, og som du kan nå at købe inden jul. Så skal du nok få ro i juledagene fra teenageren, der er godt begravet i sin virtuelle spilverden.

Tøj kan teenagere aldrig få for meget af

Hvis du går på jagt i Kelkoos tøj univers, vil du garanteret finde det helt rigtige til din teenager derhjemme. Mange unge er som bekendt meget optaget af, at tøjet har det rette mærke, og hvis det også er tilfældet hos jer, kan du søge efter et specifikt mærke i universerne. Bløde pakker går rent ind hos alle undtagen de yngste.

Duften er også vigtig

Lige så vigtigt som det er at gå i det rigtige tøj, er det vigtigt at dufte godt. Find den helt rigtige parfume til ham eller hende. Det er med garanti også en gave, der falder i god jord.

Vi håber, du finder de rette gaver til de unge derhjemme og ikke ramler ind i alt for meget jule-shopping-stress. Køb gaverne online og slip for at stå i kø i 100 år, når først december er over os!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>