LEGO til jul!

Børn over hele verden har LEGO på deres ønskesedler til jul, og det er ikke uden grund. Ud over de klassiske LEGO bokse med basis LEGO klodserne, kan du få alverdens forskellige serier. Her er nogle eksempler på nogle af LEGOs mest populære serier i de senere år.

LEGO Star Wars

Tag med i det ydre rum til stjernekrigen over dem alle. Du kan bygge de uhyggeligste rumuhyrer og være selveste Luke Skywalker, der kæmper mod Darth Vader.

LEGO Harry Potter

Træd ind i magiens verden med LEGOs udgave af Harry Potter. Byg selveste Hogsvarts, hvor Potter tager sin troldmandsuddannelse, og du kan kæmpe mod drager og forberede dig på det store slag mod Voldemort, som er uundgåeligt.

LEGO Lord of The Rings

Tag med Frodo og de andre hobbitter ud på den lange rejse mod det ondes land. Der er mange farer, der lurer på vejen, og hvis du mister ringen, er alt fortabt. Du kan også bygge et kæmpe fort, så du er godt forberedt, når orkerne angriber. Er du klar til kampen mod mørkets væsener?

LEGO Pirates of the Caribbean

Det er tid at tage på havet og kæmpe mod pirater og finde verdens største skat. Byg dit eget kæmpe piratskib med dødningehoveder langs siderne og tre master. Kæmp mod havfruerne og hajerne og pas på de onde pirater, der vil gøre alt for at komme dig til livs.

LEGO Technic

Elsker du at rode med teknik, og er der en tekniker gemt i dig? Så er LEGO Technic serien bestemt noget for dig. Du kan bygge dine egne maskiner, der kan køre og alting. Kreativiteten gives fuld skrue, og der er uanede muligheder for dig, der har teknisk snilde. Denne serie henvender sig primært til lidt større børn.

LEGO Dublo

Til de yngste er LEGO Dublo lige sagen. Klodserne er større og blødere end de almindelige LEGO klodser, og du kan bygge alt fra huse til bondegårde, byer, have di egen zoologiske have og meget mere. Serierne er også mange fra Dublo.

Er det LEGO, der skal gemme sig under træet hos jer til jul? Vi håber, du får glædet børnene til den store guldmedalje i år!

Dette indlæg blev udgivet i Hus & Have, Jul, Legetøj, Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>