Kom på ferie for billige penge – vælg en afbudsrejse!

Vi forbinder ofte ferie med at være en dyr fornøjelse, man skal spare op til i månedsvis for at få råd til. Men der er faktisk rigtig mange penge at spare, hvis du vælger at tage på afbudsrejse. Det eneste du skal gøre er at være frisk, spontan og være indstillet på at indgå nogle kompromiser, hvad destination og hotel angår. Så kan du sidde i flyet, før du aner…

Hvad med en tur til Sharm el Sheikh i Egypten?

Vi taler over 30 grader i vintermånederne. Vi taler fantastiske strande og unikke dykkermuligheder. Sharm el Sheikh ligger som den egyptiske perle og venter på at give dig massevis af uforglemmelige natur- og kulturoplevelser.

Du kan også tage til Alanya i Tyrkiet

Det er ikke for ingenting, at millioner af turister hvert år besøger Alanya i det sydlige Tyrkiet. Strandene er suplime, nattelivet falder aldrig til ro, maden er delikat, og tyrkerne er de mest gæstfri og venlige værter, du kan forestille dig. Er det Tyrkiet, din afbudsrejse skal gå til?

Er du vil med Frankrig?

Det kan også være, du længes efter at nyde noget af verdens bedste mad og vin og den smukke grønne natur, du finder i Provence i Frankrig. Bo i en hytte langt væk fra alt og bare nyd det søde og afslappende liv. Du kommer hjem igen med en energireserve, du fuldstændig havde glemt kunne være så stor.

Eller hvad med en omgang tapas i Barcelona

Gaudí. La Sagrada de Familia, Picasso, tapas, musik og spansk livsnyderstemning. Så bliver det ikke bedre. I vinterhalvåret bliver det sjældent køligere end 10-15 grader i Barcelona, og stemningen er lige så god, som når du gæster byen om sommeren.

Få et afbræk i kulde og slud her til vinter og snup en afbudsrejse! Det er en super god investering, og du kan glæde dig til ferien, mens du sjapper rundt i gummistøvlerne herhjemme og drømmer dig bort til varmere himmelstrøg.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>