Ta på fodboldsweekend!

Alt flere danskere tager på weekendture. At flyve til en storby i Europa er ikke længere noget der nødvendigtvis behøver at koste særlig meget. Når weekendrejserne er blevet flere er der også kommet flere pakkerejser. En type af pakkerejser vi her på Kelkoo vil anbefale, hvis du altså kan lide fodbold, er de fodboldrejser mange rejseselskaber tilbyder. I Europa har vi verdens bedste fodboldsligaer og der findes pakkerejser til mange forskellige lande. Hvis du læser dette og tror at det kun handler om fodbold, så kan du være helt rolig. En fodboldsweekend indeholder meget mere end ’kun’ fodbold i verdensklasse. Afhængig af hvor du rejser hen er der en masse andre ting at underholde sig med.

Emirates Soccer Stadium

England, som mange kalder fodboldens hjemland, er et meget populært rejsemål når vi snakker om fodboldsrejser. Den engelske liga er set af mange som den absolut bedste fodboldsliga i verden, og her spiller nogle af verdens bedste spillere. Udover fodbold i verdensklasse får du også chansen at opleve arenaer der er fuldpakkede af passionerede engelske fans. Populære rejsemål i England er fremst London, Liverpool og Manchester. I London har du tre af Englands største klubber; Arsenal, Chelsea og Tottenham. Hvis du har lyst til en rejse til London kan vi varmt anbefale at du besøger et London-derby, du vil garanteret opleve en stemning der er svær at finde andre steder.

I Spanien finder vi verdens bedste hold lige nu, FC Barcelona. Barcelona som by er et utroligt populært rejsemål i sig selv, og med fodboldklubbens fremgange de seneste år har også fodboldsrejserne til denne katalanske by øget kraftigt. Totalt er der plads til ca. 100 000 personer på Barcelonas hjemmekampe, og det er i sig selv grund nok til at tage en tur til Barcelona og se dette fantastiske hold trylle med bolden.

Der findes som sagt pakkerejser til de fleste europæiske lande, så se dig omkring og se hvad du synes lyder mest spændende. Udover England og Spanien anbefaler vi rejser til Tyskland, Italien og Frankrig. En pakkerejse indeholder oftest to nætter på hotell og biletter til en fodboldkamp. I nogle pakkerejser indgår også flybiletter mens andre giver dig ansvar for at selv booke flyet. Så se efter hvor og hvornår dit favorithold spiller og vælg en spændende kamp. Europas flotteste byer og fodbold i verdensklasse venter på dig!

Bestil pakkerejser og flybilletter på Kelkoo!

Dette indlæg blev udgivet i Ferier, Weekendtur og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>