Det sker på Beep 1012

Glæder du dig til Danmarks største eletronikmesse i Bella Centret i københavn denne weekend??? Her kan du se, hvad Beep 2012 byder på i år… Vi tager dem i alfabetisk rækkefølge:

A

Acer (du finder dem ved Microsoft standen), Activision (PlayStation standen) og Arrowecs.dk. – Kom og oplev en vaskeægte virtual maskine og find ud af engang for alle, hvad virtualisering vil sige, når du har rørt ved den kunstige sky. Audio Media A/S har også en stand. De står blandt andet bag hjemmesiderne T3 og Alt om Data, så de er altid helt med på beatet, hvad angår tech nyt. Sidst mindst ikke mindst finder du under A ASUS Nordic AB, som præsenterer deres nyeste tablets, laptops, smartphones mm.

B

Better Place giver dig tilbuddet om at afprøve en elbil. Kom og omfavn fremtiden og vær blandt de første til at prøvekøre den og høre mere om dens teknologi.

C

Cisco præsenterer wi-fi routers og switches, og du er hermed inviteret… Hvis du aflægger Copenhagen Ebike center et besøg, kan du prøve en af de nye EL cykler… Creative Laps bør nok også nævnes her under C. Kom og prøv kræfter med nogle af de nyeste og smarteste webcams, headsets, lydkort og andet elektronik.

D

3D printeren som en af fremtidens gadgets bliver præsenteret i Damvig Develop standen. Desuden har dbramante også en stand. Dette nye danske firma har specialiseret sig i at udvikle læder gadgets til tech produkter. Hvis du vil tjekke Dells nyheder, skal du også et smut forbi Microsoft standen.

E

Electronic Arts præsenterer sine nyeste og største titler, som f.eks. FIFA 13, Need for Speed MW og Medal of honour. Desuden kan du også se nogle af de titler præsenteret, der kommer til butikkerne til foråret, som f.eks. Dead Space 3 og SimCity.

F

F står her for fremtidens gadgets. Her kan du prøve de nye streaming tjenester og se, hvilken en du bedst kan lide. Du kan også prøve det virtuelle prøverum og få et tjek hos e-lægen.

G

Garmin præsenterer sine nyeste produkter, og det indebærer både GPS systemer til biler, motorcykler med mere samt alle deres nyheder indenfor sports- og løbeure.

H

Hetland Nordic vil give dig en lyd, du aldrig har hørt bedre i deres musikverden. Derudover finder du også mærker som HP (Microsoft og Wupti standene),HTC (Microsoft standen) og Huawei, der har premiere i Europa på deres D1 Quad XL. Sidst men ikke mindst inviterer Hi-fi Klubben dig indenfor for at tjekke de fedeste stereoanlæg, fladskærme, surround sound systemer med mere ud.

I/J

JVC har en stand fyldt til bristepunktet med HiFi, bilstereo, headsets og meget mere.

K

Kingston er førende på markedet, når det kommer til udvikling af computerhukommelse, USB drev og SSD drev. Se deres imponerende produkter.

L

Logitech præsenterer deres nye lydmærke Logitech/UE… og magasinet Lyd og Billede er også til stede. De er nordens største magasin om gadgets og forbrugerelektronik.

M

Som sagt venter der dig massevis af 0plevelser og nyheder i Microsoft standen. Udover de nævnte kan du også opleve Windows 8, se Ultrabooks og hybrid-enheder og de nye all-in-one PC´er. Følgende produkter gemmer sig i Microsofts stand: Nokia, Dell, HTC, HP, Samsung, Acer, Sony og ikke mindst XBox. Og så må vi ikke glemme den 20 meter lange Microsoft Truck, der holder udenfor.

N

Prøv Virtual Dressing Room ved National Innovation Center and Idea House, der præsenterer fremtidens gadgets. I stedet for at skulle klæde sig af og svede i prøverummet, kan du bare simulere det hele foran en skærm.

P

Philips finder du i Wupti standen. Derudover kan du hos Pioneer opleve den bedste billed- og lydkvalitet ved deres mange lækre produkter.

R

RC Kongen giver dig fjernstyret legetøj for alle pengene, og RoomAV viser dig, hvad potentialet er med streaming tjenesterne i fremtiden.

S

Samsung vandt blandt andre sidste år prisen Best of Beep, og de vender i år stærkt tilbage med deres innovative og stilrene elektronik. Kom og se en af de førende producenter på markedet indenfor smartphones, laptops, videokameraer med mere. Under S finder du også navne som Sharp, Sony og SteelSeries.

T

T står her for Tura Scandinavia.  Vi er her inde i “a world of headphones”, og de spraker r…, når det kommer til at producere elektronik til lyd- og billede.

U

Vi snakker her Ubisoft (PlayStation standen) og UGX.dk, som præsenterer verdens største varemærke indenfor headsets til computerspil.

V/W

Navne som Viasat med Viaplay, Videodoktor, Wii og Wupti skal med her. På Wuptis stand finder du mærkerne HP, PHilips, Sony, Lenovo, Sharp, Emporia og Witt.

Glæder du dig???? Det har du rigtig god grund til! Don´t miss it!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>