Er det mon sådan, den nye lille iPad ser ud???

Forestil dig en iPhone bare større… Ifølge flere medier er det sådan, den nye mini iPad fra Apple kommer til at se ud.


Det er efterhånden fasttømrede rygter, der siger, at Apple lancerer en mini iPad med en skærm på 7-8 tommer. De sidste nye rygter, der er strømmet ud i denne forbindelse er, at den lille nye iPad ikke kommer til at ligne dens forgænger men bliver en forstørret udgave af iPhone og iPod Touch for den sags skyld også.

Det betyder altså, at den lille iPad får smalle siderammer, mens bund og toprammerne stadig er brede. Som bekendt har den store iPad, der er på markedet nu, lige brede rammer hele vejen rundt om skærmen.

Udover designforskellen bliver den nye lille iPad også lettere og tyndere end den store, og vigtigt er, at den også bliver billigere. Hvis vi skal tro rygterne, kommer den til at ligge på ca. 1500 kroner, hvilket jo er betydeligt mindre end dens storebror.

Mini iPad, eller hvad Apple nu vælger at kalde den nye lillebror, kommer til at konkurrere med Google Nexus 7 – tabletten der allerede er vældig populær. Det bliver spændende, om Apple endnu en gang kan give sine konkurrenter baghjul i tablet væddeløbet.

Den lille iPad siges at blive lanceret den 12. spetember, hvor Apple afholder en af deres berygte events. Udover iPad mini er der en stor chance for, at Apple også løfter sløret for den nye iPhone og det nye styresystem iOS 6.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i EDB, Gadgets, Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.