Pas på virus i julekortet i år…

Det er altid dejligt at få et julekort, og da vi lever i en high-tech tid, er det blevet moderne at sende kortene elektronisk. Men der er desværre opstået en fare ved disse digitale julekort. Nogle af dem er nemlig ulve i fåreklæder og er virus med juleglimmer på…

(Digitale julekort kan være vældig kreative, men tag dig i agt for dem).

De første “farlige” julekort er allerede landet i mange menneskers indbakke. Nogle af julekortene har blot den hemmelige dagsorden, at de trækker personlig data ud af din computer til markedsføringsbrug. Andre imidlertid er langt farligere end dette. Julekortene er nemlig vira, som direkte kan ødelægge din computer, så der er god grund til at være på vagt.

Undlad at åbne julekortet

Der er specielt et virus-julekort, der florerer i cyberspace i øjeblikket. Hvis du modtager et julekort, og du i emnefeltet læser følgende: You have received a Christmas Greeting Card”, uden du kan se afsenderen, skal du simpelthen slette det uåbnet. Ifølge mailen står der, at du skal åbne et vedhæftet kort for at se, hvem afsenderen er, men netop der inviterer du virus ind på din computer.

Andre svindel-mails lokker dig med pengepræmier og super gode julegave-tilbud, der næsten er for gode til at være sande. Disse mails er ikke vira i sig selv, men de har til formål at lokke dig hen på svindelbutikkernes sider.

Det bedste råd vi kan give dig er kort og godt at slette mails som disse med det samme uden at se nærmere på dem. Skulle der ryge et enkelt ægte julekort undervejs, tilgiver modtageren dig nok og går måske tilbage til de gammeldags julekort, som de fleste af os stadig synes er hyggeligere end de digitale versioner.

Udgivet i EDB, Elektronik, Nyheder | Tagget , | Skriv en kommentar

Har der været liv på Mars???

Siden august i år har NASA haft marsrobotten Curiosity anbragt på planeten, hvor den er i gang med at udforske. Undervejs har Curiosity gjort en utrolig vigtig opdagelse, som muligvis kan vise sig at være den største i NASAs historie. Dog har rumorganisationen endnu ikke offentliggjort præcist, hvad Curiosity har opdaget.

(Rumrobotten Curiosity)

Det eneste en talsmand fra NASA har udtalt er, at den nye opdagelse vil gå over i historiebøgerne.

Robotten har taget en jordprøve fra Mars, som for nylig er blevet analyseret i en af Curiositys indbyggede instrumenter. Dette instrument kan blandt andet måle indholdet af kulstof, oxygen og nitrogen, som er typiske stoffer, vi forbinder med liv.

Men vi kan som sagt kun gisne om, præcist hvad det er, Curiosity har fundet. Dog er det mest oplagte dog, at der er fundet beviser på, at der har eksisteret liv på Mars. Vi må dog værge os med tålmodighed, da resultaterne ikke bliver offentliggjort, for forskerne er helt sikre på, at deres data er korrekte, og der ikke er sket en fejl i instrumentet.

(Planeten Mars set fra Rummet)

Curisositys hovedmission er netop at fastslå, om Mars har eller har haft mulighed for at opretholde liv. Robotten har kostet intet mindre end 15 milliarder kroner og forventes at kunne virke på Mars i ca. 1 år, hvilket svarer til 2 år på Jorden.

Måske har vi ikke altid været alene i vores solsystem… sandheden er derude...

 

 

Udgivet i Nyheder | Tagget , | Skriv en kommentar

Xbox kommer med billigere tv-boks!!!

Det er ikke kun spilmediet, der vil være i fokus hos Microsoft i det kommende år. De arbejder i øjeblikket på at fremstille konkurrenten til Apple TV ifølge flere kilder.


Hvorfor ikke udnytte Xbox konsollens potentiale og bruge den til mere end at spille computerspil på? Den tanke er Microsoft nu ved at realisere. Udover at spille på din Xbox skal du fremover også kunne se film og surfe på nettet.

Det er der sådan set ikke noget nyt i, men konsollen vil yderligere blive opgraderet næste år og vil blive udgivet i to udgaver. Således tyder alt på, at der både vil komme en Xbox og et Xbox TV, der får Apple TV som sin største konkurrent.

Windows 8 bliver kernen i Xbox TV, og det skal være en multimedieplatform, hvorfra du ser film, spiller musik, surfer på nettet med mere. Vi er dog tidligt ude med dette rygte, da produktet først skulle ramme butikkerne omkring jul 2013, men det siger også, at XBox TV bliver noget billigere end Xbox konsollen.

Rygterne synes at være troværdige, når man tager i betragtning, at Microsoft også lige har lanceret Xbox Smartglass, der gør det muligt for brugerne at bruge Xbox som en forlængelse af en tablet eller smartphone.

Æder du rygtet?

 

Udgivet i EDB, Elektronik, Gadgets, Nyheder | Tagget , | Skriv en kommentar

Undgå julestress – digitale tips!

December er lige på trapperne, og julestressen kan tids nok komme over dig. Men disse tips kan hjælpe dig og få dig gennem julemåneden i afslappet tilstand.

Gaverne skal købes, julemaden skal klares, julefrokosterne klares, aftaler forsegles, og der er kun få dage, før det er den 24. Det er ikke uden grund, at mange mennesker får julestress. Men disse ti råd kan hjælpe dig til at undgå, at december bliver en travl måned.

1: Køb en færdig pakkekalender online

I stedet for at skulle ud og købe 24 små gaver i forskellige butikker, kan du købe en færdig julekalender på nettet. LEGO, Hello Kitty, Playmobil, Barbie og mange andre fabrikanter laver disse julekalendre, så det er bare med at vælge den, som dit barn bedst kan lide. Så er kalendergaverne klaret!

2: Bestil catering mad til julefrokosten!

Hvis du skal holde julefrokost for familien eller vennerne, kan du spare masser af tid og energi ved at få maden bragt udefra. Det er nemt og ligetil, og det eneste du skal er at tage festtøjet på, tænde stearinlysene og gøre klar til, at gæsterne kommer.

3: Få juletræet leveret

Du kan også bestille et juletræ online og få det leveret direkte til døren klar til pyntning. Du kan både vælge, hvilken type gran, du vil have, og hvor stort det skal være. Hvis du ikke gider at pynte det selv, kan du sågar bestille det færdigt gpyntet.

4: Køb julemaden online

Du kan også bestille anden og flæskestegen online. Du får maden leveret den 24, og det eneste, du skal gøre er at dække bordet og glæde dig til at nyde julemaden. For at det ikke skal være løgn, kan du også få julekonfekt med posten sendt hjem.

5: Det digitale julekort

Julekortet er også en ting, som mange mennesker aldrig får gjort. Men der er jo også en mulighed for at sende julekortet digitalt. På den måde er du sikker på, at dit kort når modtagerne i tide, selv om du er sent ude. Du kan sende julekort, der er musik i, hvilket er hyggeligt og kompenserer lidt for, at man ikke får et fysisk kort i hænderne.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

De vandt på Beep elektronikmesse i år…

Samsung var den helt store vinder ved dette års elektronikmesse, der blev afholdt i Bellacentret i weekenden. Også PlayStation fra Sony var rigtig godt med… Læs her hvem der ellers løb af med sejren…

(Der er godt gang i den, når messen først skydes i gang)

Her er de så… Beeps vindere 2012:

Årets gadget: PlayStation Vita

Bedste musikgedget: Libratone Zipp

Bedste fladskærm: Samsung ES800

Bedste spil: Halo 4

Bedste App: E-takeaway

(Det vrimlede med mennesker på Beep 2012)

Bedste smartphone: Samsung Galaxy S lll

Bedste inoovative gadget: Samsung SmartTV UE55ES8005

Bedste sportsgadget: Bose SEI2i

Bedste laptop: Lenovo X1 Carbon

Bedste medietjeneste: Netflix

Bedste bilgadget: Pioneer Appradio

Bedste tablet: Apple iPad 3

Bedste kamera: Canon EOS 5D Mark lll

Fantastisk stemning med Samsung som den store vinder

(Her ser vi Beeps helt store vindere i år)

Bifalene rungede og der blev uddelt blomster og givet vgtige håndtryk. Igen i år forløb Danmarks største elektronikmesse, Beep 2012, perfekt.

Samsung må siges at være weekendens helt store vinder, da de op til flere gange blev kaldt på scenen for at modtage en pris. Imidlertid var det Sony, der løb med den største pris af dem alle – årets gadget, som de kunne takke deres PlayStation Vita for at sikre dem. Samsung vandt dog også for årets bedste stand, så de endte alt i alt med at besejre konkurrenterne i hele fire kategorier, og der var da også enorm glæde i lejren. Uden at afsløre for meget, lover Samsung folkene, at de også går efter guldet ved Beep 2013, men hvilke produkter, der skal vinde det til dem, er de stadig hemmelighedsfulde omkring.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Det sker på Beep 1012

Glæder du dig til Danmarks største eletronikmesse i Bella Centret i københavn denne weekend??? Her kan du se, hvad Beep 2012 byder på i år… Vi tager dem i alfabetisk rækkefølge:

A

Acer (du finder dem ved Microsoft standen), Activision (PlayStation standen) og Arrowecs.dk. – Kom og oplev en vaskeægte virtual maskine og find ud af engang for alle, hvad virtualisering vil sige, når du har rørt ved den kunstige sky. Audio Media A/S har også en stand. De står blandt andet bag hjemmesiderne T3 og Alt om Data, så de er altid helt med på beatet, hvad angår tech nyt. Sidst mindst ikke mindst finder du under A ASUS Nordic AB, som præsenterer deres nyeste tablets, laptops, smartphones mm.

B

Better Place giver dig tilbuddet om at afprøve en elbil. Kom og omfavn fremtiden og vær blandt de første til at prøvekøre den og høre mere om dens teknologi.

C

Cisco præsenterer wi-fi routers og switches, og du er hermed inviteret… Hvis du aflægger Copenhagen Ebike center et besøg, kan du prøve en af de nye EL cykler… Creative Laps bør nok også nævnes her under C. Kom og prøv kræfter med nogle af de nyeste og smarteste webcams, headsets, lydkort og andet elektronik.

D

3D printeren som en af fremtidens gadgets bliver præsenteret i Damvig Develop standen. Desuden har dbramante også en stand. Dette nye danske firma har specialiseret sig i at udvikle læder gadgets til tech produkter. Hvis du vil tjekke Dells nyheder, skal du også et smut forbi Microsoft standen.

E

Electronic Arts præsenterer sine nyeste og største titler, som f.eks. FIFA 13, Need for Speed MW og Medal of honour. Desuden kan du også se nogle af de titler præsenteret, der kommer til butikkerne til foråret, som f.eks. Dead Space 3 og SimCity.

F

F står her for fremtidens gadgets. Her kan du prøve de nye streaming tjenester og se, hvilken en du bedst kan lide. Du kan også prøve det virtuelle prøverum og få et tjek hos e-lægen.

G

Garmin præsenterer sine nyeste produkter, og det indebærer både GPS systemer til biler, motorcykler med mere samt alle deres nyheder indenfor sports- og løbeure.

H

Hetland Nordic vil give dig en lyd, du aldrig har hørt bedre i deres musikverden. Derudover finder du også mærker som HP (Microsoft og Wupti standene),HTC (Microsoft standen) og Huawei, der har premiere i Europa på deres D1 Quad XL. Sidst men ikke mindst inviterer Hi-fi Klubben dig indenfor for at tjekke de fedeste stereoanlæg, fladskærme, surround sound systemer med mere ud.

I/J

JVC har en stand fyldt til bristepunktet med HiFi, bilstereo, headsets og meget mere.

K

Kingston er førende på markedet, når det kommer til udvikling af computerhukommelse, USB drev og SSD drev. Se deres imponerende produkter.

L

Logitech præsenterer deres nye lydmærke Logitech/UE… og magasinet Lyd og Billede er også til stede. De er nordens største magasin om gadgets og forbrugerelektronik.

M

Som sagt venter der dig massevis af 0plevelser og nyheder i Microsoft standen. Udover de nævnte kan du også opleve Windows 8, se Ultrabooks og hybrid-enheder og de nye all-in-one PC´er. Følgende produkter gemmer sig i Microsofts stand: Nokia, Dell, HTC, HP, Samsung, Acer, Sony og ikke mindst XBox. Og så må vi ikke glemme den 20 meter lange Microsoft Truck, der holder udenfor.

N

Prøv Virtual Dressing Room ved National Innovation Center and Idea House, der præsenterer fremtidens gadgets. I stedet for at skulle klæde sig af og svede i prøverummet, kan du bare simulere det hele foran en skærm.

P

Philips finder du i Wupti standen. Derudover kan du hos Pioneer opleve den bedste billed- og lydkvalitet ved deres mange lækre produkter.

R

RC Kongen giver dig fjernstyret legetøj for alle pengene, og RoomAV viser dig, hvad potentialet er med streaming tjenesterne i fremtiden.

S

Samsung vandt blandt andre sidste år prisen Best of Beep, og de vender i år stærkt tilbage med deres innovative og stilrene elektronik. Kom og se en af de førende producenter på markedet indenfor smartphones, laptops, videokameraer med mere. Under S finder du også navne som Sharp, Sony og SteelSeries.

T

T står her for Tura Scandinavia.  Vi er her inde i “a world of headphones”, og de spraker r…, når det kommer til at producere elektronik til lyd- og billede.

U

Vi snakker her Ubisoft (PlayStation standen) og UGX.dk, som præsenterer verdens største varemærke indenfor headsets til computerspil.

V/W

Navne som Viasat med Viaplay, Videodoktor, Wii og Wupti skal med her. På Wuptis stand finder du mærkerne HP, PHilips, Sony, Lenovo, Sharp, Emporia og Witt.

Glæder du dig???? Det har du rigtig god grund til! Don´t miss it!

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Pixar foreviger Steve jobs!

Steve Jobs var som bekendt af en af grundlæggerne af det verdensberømte animationsstudie Pixar, der balndt andet står bag film som Toy Story og Cars. Nu bliver Pixars hovedkvarter opkaldt efter den afdøde legende, der startede hele eventyret…

Hovedbygningen af det enorme animationsstudie Pixar, der ligger i Emeryville udenfor San Francisco i USA, har nu fået navn efter Steve Jobs. Jobs spillede en afgørende rolle for virksomhedens opbygning de første par år af dets levetid, og det har man bestemt ikke glemt.

(sådan ser den nye Steve Jobs Building ud)

Jobs investerede en kæmpe sum penge i Pixar og lagde hele 10 millioner af sine egne midler på bordet, da han købte studiet af produktionsselskabet Lucasfilm. 20 år senere var virksomhedens værdi steget med 7.4 milliarder dollars, så det er uomtvisteligt en forretning, der går over i historien. Disney blev senere hen storaktionær i Pixar, hvilket i samme ombæring gjorde Steve Jobs til den største private aktionær i Disney koncernen.

The Steve Jobs Building hedder Pixars hovedbygning nu, og amn kan godt forstå, at de nuværende ledere i virksomheden, er Apple ikonet evig taknemmelige. Udover den rolle, Steve Jobs har spillet for Pixars succes, har han sågar selv været med til at formgive den bygning, der nu bærer hans navn. Det giver jo blot endnu bedre mening. Jobs anbefalede, at hobedbygningen blev opført omkring en atriumgård, hvilket ville have det resultat, at virksomhedens medarbejdere ville løbe ind i hinanden hele tiden, hvilket igen ville fremme samarbejdet og sparringen.

Og genial som Steve Jobs var, fik han ret. I dag har Pixar modtaget intet mindre end 26 Oscars for en række tegnefilm, der anerkendes som nogle af de absolut bedste produktioner, verden har set. I blandt disse kan vi nævne titler som “Finding Nemo” og en lidt nyere succes, filmen “Up“.

Steve Jobs tabte desværre alt for tidligt kampen til kræften og var blot 56 år, da verden sidste år sagde farvel til ham. Men som man siger “de store dør unge”, og der hersker ingen tvivl om, at hans minde vil overleve langt ind i fremtiden…

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

iPad Mini – anmelderne elsker den på trods af fejl

De mange amerikanske anmeldere har ikke været til at drive væk fra iPad Mini den sidste uge, og deres konklusion er soleklar: Den holder 100 men har én stor fejl.

Anmelderne er helt vilde med iPad Mini. Skærmstørrelsen er gået fra 10 tommer til 7 tommer, men fordi du kan holde den lille nye tablet i én hånd uden problemer og i øvrigt udføre stort set alle andre funktioner uden problemer på trods af de færre tommer, kommer der ros og ikke ris til Apple for dette valg.

En fejl at sælge ud af Retina skærmen

Et kritikpunkt har alle anmelderne dog. Retina skærmen er valgt fra på iPad Mini, selv om den både er på de store nye iPads og iPhone 5.

De mange anmeldere påstår, at de lægger mærke til de manglende pixels i skærmbilledet, da man nu har vænnet sig de ultraskarpe billeder på de andre nye Apple produkter, og at de er generet af uskarpheden. Det virker som et lille skridt tilbage på et vigtigt punkt foretaget af en virksomhed, som ellers er kendt for at gå i front, hvad udvikling angår.

iPad Mini kan heller ikke vise video i fuld HD, som konkurrenterne kan, hvilket måske også kan få potentielle kunder til at vælge en anden model.

Dog er anmeldernes endelige konklusion, at disse svagheder ikke er afgørende, og de ender alligevel med at rette tommelfingrene opad, når iPad Mini skal have sin karakter. Lysstyrken er høj i skærmen og det samme med farvegengivelsen, hvilket, mener mange, kompenserer godt for de manglende pixels. Nogle siger sågar, at skærmen virker skarpere end iPad 2 skærmen.

Juryens endelige dom

Vi må igen tage hatten af for Apple. De har formået at skabe et innovativt produkt… endnu en gang. Således er de med til at åbne døren for det nye og mindre format indenfor tablets, der med tiden har gode chancer for at udkonkurrere de større formater.

Størrelsen og vægten gør, at du kan have den med dig over alt, hvilket gør den top service minded som personlig assistent, arbejdsværktøj og legekammerat, hvad enten du er på arbejde, i skole, i en transportsituation, på ferie, eller hvilken situation du ellers kunne befinde dig i.

Og så er der prisen. iPad Mini er stadig betydelig dyrere end sine konkurrenter, men den er billigere end de store iPads, hvilket også godt kan få kunderne til at vælge den.

Flere af anmelderne har faktisk den mening, at iPad Mini er Apples bedste tablet til dato…

 

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Googles Nexus 4 er populær hos anmelderne

Den er ikke perfekt, men anmelderne har meget ros til overs for den nye Nexus 4, der er lige på trapperne.


Det er kun udvalgte markeder, der den 13. november kan købe Googles nye Nexus smartphone, der er bygget af LG. Men allerede nu har flere anmeldere haft fingrene i Nexus 4, og der spores stor begejstring over hele linjen.

Lækkert display og godt kamera

Displayet har fået rigtig meget ros, og det er blevet sammenlignet med HTC One X og iPhone 5´s displays. Endvidere har byggekvaliteten fået ros, og her er der virkelig tale om en massiv forbedring fra Galaxy Nexus´s plasticmateriale. Dog har Nexus 4 en glasbagside, som revnede, da nogle anmeldere skulle afprøve den, og det er selvfølgelig ikke særlig smart og tyder på, at det ikke er den mest holdbare smartphone.

Også kameraet har fået ros. Det er ikke det bedste på markedet, men det tager gode og skarpe billeder, og det også i rum hvor der ellers ikke er særlig godt oplyst. Desuden er funktionen Photo Sphere blevet rost, som er en slags interaktiv panorama funktion, der til forveksling minder om Google Street View.

Super elegant design og genialt med Android 4.2

Designet er virkelig elegant ifølge mange anmeldere, og Android 4.2 går også rent ind hos dem. Det nye styresystem skulle bringe en helt ny finktionalitet, og vi må ikke glemme Google Now, der er Android systemets personlige assistent og pendanten til Siri, som vi kender fra Apple.

Batteriet har til gengæld ikke mødt den største begejstring. Når anmelderne brugte telefonen intensivt med de funktioner, der dræner batteriet mest, holdt Nexus 4 i 5 timer og 18 minutter. Ved normalt brug holdt den ca. en dag. Dog havde anmelderne haft forskellige oplevelser med dette, og var faktisk uenige om, hvorvidt det var et udmærket batteri, eller om det var under middel, når det kom til holdbarhed.

Fornuftig pris

Prisen er også blevet rost af anmelderne. Nexus 4 kommer i to udgaver med henholdsvis 8GB og 16 GB. De vil blive solgt på Google Play Store til 299 dollars og 349 dollars. (ca. 1700 kroner) og $349 (ca. 2000 kroner). Disse priser er uden abonnement og svarer faktisk til det, mange nye smartphones sælges til med abonnement.

Herhjemme skal vi givetvis tage nogle forbehold over for de udenlandske anmeldelser. For det første, så er 4G langt mindre udbredt herhjemme, og indtil videre er det endnu kun Galaxy S III, der kan bruge 4G teknologien. Derfor er manglen på 4G måske heller ikke helt så graverende.

Anmeldernes største problem med Nexus 4

Stort set alle anmeldere i USA synes, det er helt hen i vejret, at Nexus 4 ikke kan køre 4G/LTE. 4G netværket er som bekendt veludbygget i USA og har faktisk været det længe efterhånden. Denne mangel påvirker hastigheden på telefonen, når du går på nettet, og det betyder, at modeller som Samsung Galaxy S lll og iPhone 5 er meget hurtigere, når du går på nettet, end Nexus 4 er det.

Men hvad siger de danske anmeldere så?

Alle disse udtalelser er kommet fra de amerikanske anmeldere, men hvad er egentlig vores reaktion på den nye Google smartphone herhjemme?

For det første hænger vi os i Danmark ikke så meget 4G netværket, da det ikke er udbygget herhjemme, som det er i USA. Til gengæld kommer vi sandsynligvis til at betale mere for Nexus 4, endeksempelvis amerikanerne og englænderne gør, da vi muligvis ikke får mulighed for at købe den via Google. Hvis LG sælger den uden om Google, bliver den betydelig dyrere, og så kan det pludselig være, den ikke længere er noget godt køb, når pris og funktioner sammenlignes med andre modeller.

Hvad synes du om den nye Nexus 4? Lyder den som noget for dig?

 

Udgivet i EDB, Mobiltelefoner, Nyheder | Tagget , | Skriv en kommentar

Så er det her! – Assassin´s Creed 3

Det er uden tvivl en af de mest ambitiøse spilprojekter i 2012, og nu er det endelig landet i butikkerne… selveste Assassin´s Creed 3. Og hvad er der så at sige om den nyeste version af dette legendariske snigmorder-spil??? Hør bare her…

Hvis du køber dette spil, har du lige reddet de kedelige eftermiddage og aftener, der unægtelig kommer i løbet af vinteren. Hvad enten du vil udføre nye kreative snigmord, udforske den amerikanske historie, tage på jagt i enorme skovområder, lave dødsensfarlige udspring fra høje klipper pg meget meget mere, har du mulighed for det i Assassin´s Creed 3.

Spillet er tredje kapitel i den legendariske Assassin´s Creed historie, men det er faktisk den femte konkrete spil, der kommer ud. Vi er tilbage til den uendelige kamp mellem assassins og tempelriddere og historisk bevæger vi os helt frem til nutiden og helt tilbage til den amerikanske uafhængighedskrig.

I nutiden spiller du karakteren Desmond, som erfarne Assassin´s Creed fans allerede kender, og i fortiden  er du karakteren Connor, der levede under den amerikanske uafhængighedskrig i 1700-tallet. Spillet foregår som sagt i USA, og du kommer blandt andet til Boston, New York og ikke mindst ud i den storslåede natur.

Indviklet men spændende historik og masser af fede oplevelser i spillets baner

Når du bevæger dig rundt i byerne, minder banerne til forveksling om dem, du husker fra de tidligere udgaver. Du klatrer op af vægge, kan hoppe fra tagryg til tagryg og snige dig gennem befolkede markeder og pladser. Ubisoft har efterstræbt at få byerne til at være så naturtro som muligt, og det er lykkes virkelig godt.

Ind imellem får du faktisk lyst til at tage på sightseeing i stedet for at holde dig til din mission. Du kan også glæde dig til at rende ind i den ene historiske berømthed efter den næste, og Benjamin Franklin, George Washington og Thomas Jefferson er kun nogle af de verdensberømtheder, du kommer til at møde.

Historien i spillet spænder så bredt, at det næsten er for meget, og den røde tråd tabes lidt undervejs. Når du det ene øjeblik sidder til tea party i Boston, og det næste øjeblik frygter en invasion fra det ydre rum, er vi måske der, hvor historien er holdt op med at hængemeningsfuldt sammen. Positivt er det dog, at du kommer til at opleve så meget undervejs i spillet.

Det samme problem med de mindre side missioner i spillet, bør vi nok også nævne. Sommetider bliver du kastet ud i en side mission, du ikke rigtig forstår, hvorfor du skal udføre, så vi bør alt i alt nok kritisere Ubisoft for ikke at have bevaret en mere klar rød tråd.

Fantastisk natur som virkelig hiver spillet op

Skove, marker, floder og alt hvad hjertet kan begære af pragtfulde naturscener. Du kan jage dyr, finde skatte og svar på hemmeligheder, der er gemt langt væk fra civilisationen. Man kan bruge timevis på bare at udforske skovene, men den indviklede historie gør så også, at man måske ikke slapper helt så godt af i det, som man ellers ville kunne.

Årstiderne skifter, og det ene øjeblik er det sommer og sol, og det næste øjeblik er vinden ved at blæse dig omkuld, mens sneen fyger omkring dig.

Du kan blive styrmand på et stort skib og være med til søslag, mens der er høj sø og bølger skyller ind over dækket. Det er super flot, og det er super sjovt samtidig.

Konklusion

Det er ikke sådan lige, at anmelde spillet, da der er så mange muligheder i det, og oplevelserne er så mangfoldige.

Hvis vi skal kritisere noget, skal det igen være den noget komplicerede og uklare storyline både i hovedhistorien og i side missionerne. Men banerne, sceneriet og mulighederne er helt i top, og du er sikret rigtig mange timers fantastisk gaming i selskab med Assasin´s Creed 3, så det er et spil, vi varmt kan anbefale dig at skrive på ønskesedlen til jul…

Udgivet i Elektronik, Nyheder, Spil & Konsoller | Tagget , | Skriv en kommentar