iPad Mini – anmelderne elsker den på trods af fejl

De mange amerikanske anmeldere har ikke været til at drive væk fra iPad Mini den sidste uge, og deres konklusion er soleklar: Den holder 100 men har én stor fejl.

Anmelderne er helt vilde med iPad Mini. Skærmstørrelsen er gået fra 10 tommer til 7 tommer, men fordi du kan holde den lille nye tablet i én hånd uden problemer og i øvrigt udføre stort set alle andre funktioner uden problemer på trods af de færre tommer, kommer der ros og ikke ris til Apple for dette valg.

En fejl at sælge ud af Retina skærmen

Et kritikpunkt har alle anmelderne dog. Retina skærmen er valgt fra på iPad Mini, selv om den både er på de store nye iPads og iPhone 5.

De mange anmeldere påstår, at de lægger mærke til de manglende pixels i skærmbilledet, da man nu har vænnet sig de ultraskarpe billeder på de andre nye Apple produkter, og at de er generet af uskarpheden. Det virker som et lille skridt tilbage på et vigtigt punkt foretaget af en virksomhed, som ellers er kendt for at gå i front, hvad udvikling angår.

iPad Mini kan heller ikke vise video i fuld HD, som konkurrenterne kan, hvilket måske også kan få potentielle kunder til at vælge en anden model.

Dog er anmeldernes endelige konklusion, at disse svagheder ikke er afgørende, og de ender alligevel med at rette tommelfingrene opad, når iPad Mini skal have sin karakter. Lysstyrken er høj i skærmen og det samme med farvegengivelsen, hvilket, mener mange, kompenserer godt for de manglende pixels. Nogle siger sågar, at skærmen virker skarpere end iPad 2 skærmen.

Juryens endelige dom

Vi må igen tage hatten af for Apple. De har formået at skabe et innovativt produkt… endnu en gang. Således er de med til at åbne døren for det nye og mindre format indenfor tablets, der med tiden har gode chancer for at udkonkurrere de større formater.

Størrelsen og vægten gør, at du kan have den med dig over alt, hvilket gør den top service minded som personlig assistent, arbejdsværktøj og legekammerat, hvad enten du er på arbejde, i skole, i en transportsituation, på ferie, eller hvilken situation du ellers kunne befinde dig i.

Og så er der prisen. iPad Mini er stadig betydelig dyrere end sine konkurrenter, men den er billigere end de store iPads, hvilket også godt kan få kunderne til at vælge den.

Flere af anmelderne har faktisk den mening, at iPad Mini er Apples bedste tablet til dato…

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>