iPhone 5´s nye features!

Hvad er det egentlig, iPhone 5 kan, som iPhone 4S ikke kan? Denne blog præsenterer dig for de nye features, du får med, hvis du punger ud og køber den nye iPhone, der lige er landet i butikkerne…


For det første er skærmen på iPhone 5 mærkbart større, end den er på Iphone 4S, og vi taler her en forstørrelse fra 3,5 tommer til 4 tommer, hvilket er ret meget. Skærmen er stadig lige så skarp som før med et Retina eller 326 PPI display. Derudover har iPhone 5 et bedre kamera. I linsen bruges safir-glas, som resulterer i klarere billeder, og der er også kommet billedstabilisering i videooptagelserne. Du kan også tage billeder, samtidig med at du optager video, som det også er muligt på nogle af HTCs nyeste modeller indenfor smartphones.

En anden forbedring er, at iPhone 5 er noget tyndere end iPhone 4S. Vi taler altså om en længere og bredere men samtidig tyndere model.

Apple har annonceret, at iPhone 5 også vil understøtte 4G, men hvor meget vi vil få glæde af det her i Danmark er endnu uvist.  De danske operatører arbejder dog på et svar på dette og vil melde ud offentligt inden længe.

iPhone 5 har også et nyt stik. Det betyder, at opladere, dock stationer og kabler, som du har brugt til en ældre iPhone model, ikke vil passe til den nye model. Det gamle stik var ikke mindre end 9 år gammelt, så det er forståeligt, at Apple folkene har valgt at udskifte det. Du kan dog købe en adapter, der gør det muligt for dig at forbinde din iPhone 5 med dine ældre Apple accessories, så du behøver ikke at frygte, at du ikke længere kan synkronisere dine Apple enheder.

iPhone 5 har også fået den nye A6 processor fra Apple. Det er dog ikke en quad-core processor, som man af de andre store konkurrenter benytter sig af, og man kan generelt sige, at iPhone 5 ikke imponerer særlig meget, hvad angår hardware. Men der er dog 1 GB hukommelse i smartphone modellen.

Kameraet på forsiden af mobilen er også i HD på iPhone 5 i modsætning til iPhone 4S. Det betyder, at du vil opleve klare billeder under eventuel videochat med vennerne.

Lyder det som noget for dig, og hvad synes du om de nye features og ændringer ved iPhone 5?

 

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i EDB, Elektronik, Gadgets, Mobiltelefoner. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.