iPhone 5 koster knaster

Så er Apples nyeste smartphone ankommet i de danske butikker, men det er en dyr sag. Du kan faktisk ikke købe en smartphone, der er dyrere overhovedet…


Hvis du er en af de inkarnerede iPhone og Apple fans, skal du garanteret ud og have fingre i iPhone 5, der lige er blevet lagt på hylderne rundt omkring i de danske telebutikker.

I sidste uge holdt flere af de danske butikker ekstraordinært åbent natten til iPhone 5´s ”release” i butikkerne, for at desperate og vilde iPhone fans kunne være de første til at købe et eksemplar af den legendariske smartphone.

Hvad koster iPhone 5?

Vi er vant til, at den nye iPhone koster nogenlunde det samme som sin forgænger, men sådan forholder det sig imidlertid ikke med iPhone 5.

iPhone 4S startede på en pris, der hed 4.700 kr, hvis du købte den uden abonnement. Men den officielle pris på en 16 GB iPhone 5 er 5.199 kr dvs. altså en plovmand dyrere end sin forgænger.

Hvis du vil have en iPhone 5 med 32 GB, skal du slippe 5.999 kr, og den dyreste model på 64 GB er helt oppe på en pris, der hedder 6.799 kr.

Det er altså noget af en investering, du gør dig, hvis du vil være den lykkelige ejer af en iPhone 5.

Men er det så pengene værd???

Hvad kan iPhone 5, som iPhone 4S ikke kan???

Fortsættelse følger imorgen…

 

Dette indlæg blev udgivet i Gadgets, Mobiltelefoner, Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.