Juleapps der får dig sikkert gennem højtiden!

Julen står for døren, og hvis du først har fået lidt erfaring fra diverse julefrokoster og Nytårsbrag, vil du vide, at julen både er en tid, du har grund til at se frem til men så sandelig også frygte…

Imidlertid kan disse app´s hjælpe dig, så du kommer helskindet gennem juledagene…

You Wish til iPhone

Med You Wish får du adgang til din helt egen digitale ønskeliste. Du tager et billede af den ting, du ønsker dig, og så synkroniserer app’en straks billedet og oplysningerne om varen til en online digital ønskeliste. På den måde kan du fotografere de ting, du ser i butiksruderne og lægge billederne ud på nettet, så familien kan se dine ønsker.

Min kæreste App til iPhone

Denne app holder styr på alle vigtige oplysninger om din kæreste, såsom fødselsdag, skostørrelse, BH størrelse, evt. bryllupsdag. Med app´en kan du sikre dig, at du køber julegaven i den rette størrelse, og at du f.eks. ikke får planlagt julefrokosten med gutterne på jeres årsdag eller hendes fødselsdag.

Genstandstælleren

Vi kender det allesammen. Snapseglasset bliver ved med at være fyldt, og de der juleøl smager jo godt. Med genstandstælleren kan du holde styr på, at du ikke får for meget at drikke. Ved at vælge den type genstand, du er i gang med at indtage, guider genstandstælleren dig til, hvor mange genstande du burde drikke af f.eks. julesnapsen. Men… det kræver selvfølgelig en vis grad af selvdisciplin at rette sig efter genstandstællerens gode råd.

Nu’ det jul til iPhone

Nu er det slut med at slæbe salmebogen med rundt om træet. Men denne app har du teksterne på alle de kendte julesalmer, vi skråler Juleaften før gaveopbakningen. Og hvis du låner mobilen til din svagtseende Bedstefar, kan du forstørre teksten, så han kan læse det, mens han går rundt om træet.

Click a Taxi til iPhone og Android

Med et enkelt klik på smartphonen, kan du med denne app få en taxa uanset, hvor i Danmark, du befinder dig. Taxaen finder dig via den GPS, der er i din smartphone. Det er jo fantastisk, hvis du står i den kolde vinternat efter en våd julefrokost og bare gerne vil hjem i din varme seng.

Interflora.dk til iPhone og Android

Man kan aldrig vide, hvornår man får et akut behov for at bestille en buket blomster. Måske har man dummet sig til julefrokosten, men det kunne også være et uskyldigt ønske om at Bedstemor skal belønnes ekstra for de fantastiske æbleskiver, hun altid byder på i julemåneden. I hvert fald kan du med denne app hurtigt og let bestille blomsterne, der bliver sendt direkte til den heldige udvalgte.

Take a break til Android

December måned får også skyld for at være den stressfyldte måned. Hvis du trænger til et afbræk, kan du downloade denne app, der inviterer dig til at lave nogle afspændings- og meditationsøvelser. Når du har taget 5 minutters mindfuldness, kan du med ro i sindet fortsætte julegaveindkøbet, kagebagningen og julepyntningen.

Get Home til iPhone

Hvis du igen er endt ‘out in the middle of nowhere’, og du ikke har råd til taxaen, kan du med denne app få et kort over, hvordan du kommer hjem. Det er klart, at app´ens nytte afhænger af, hvor langt du befinder dig fra dit hjem. For selv om du har et kort, er det måske lidt langt at gå fra Århus til Næstved.

Indkøbsliste Pro til iPhone

I denne app kan du udarbejde hele indkøbslisten for julemaden. Du kan synkronisere den med din kærestes smartphone, så i begge to har den. Det smarte er så, at du kan krydse af i den undervejs, når du får købt varerne ind. Så hvis du har købt flæskestegen i supermarkedet, og han har købt servietter et andet sted, kan I se, at den anden har ordnet indkøbene… smart, ik?

Kender du andre gode juleapp’s, vil vi meget gerne høre fra dig!

Du kan med fordel også lette dit julegaveindkøb ved at købe gaverne online. Brug Kelkoos gavefinder til at finde gaver til hele familien til markedets bedste priser.

Dette indlæg blev udgivet i Gadgets, Mobiltelefoner og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.