Så er det her! – Assassin´s Creed 3

Det er uden tvivl en af de mest ambitiøse spilprojekter i 2012, og nu er det endelig landet i butikkerne… selveste Assassin´s Creed 3. Og hvad er der så at sige om den nyeste version af dette legendariske snigmorder-spil??? Hør bare her…

Hvis du køber dette spil, har du lige reddet de kedelige eftermiddage og aftener, der unægtelig kommer i løbet af vinteren. Hvad enten du vil udføre nye kreative snigmord, udforske den amerikanske historie, tage på jagt i enorme skovområder, lave dødsensfarlige udspring fra høje klipper pg meget meget mere, har du mulighed for det i Assassin´s Creed 3.

Spillet er tredje kapitel i den legendariske Assassin´s Creed historie, men det er faktisk den femte konkrete spil, der kommer ud. Vi er tilbage til den uendelige kamp mellem assassins og tempelriddere og historisk bevæger vi os helt frem til nutiden og helt tilbage til den amerikanske uafhængighedskrig.

I nutiden spiller du karakteren Desmond, som erfarne Assassin´s Creed fans allerede kender, og i fortiden  er du karakteren Connor, der levede under den amerikanske uafhængighedskrig i 1700-tallet. Spillet foregår som sagt i USA, og du kommer blandt andet til Boston, New York og ikke mindst ud i den storslåede natur.

Indviklet men spændende historik og masser af fede oplevelser i spillets baner

Når du bevæger dig rundt i byerne, minder banerne til forveksling om dem, du husker fra de tidligere udgaver. Du klatrer op af vægge, kan hoppe fra tagryg til tagryg og snige dig gennem befolkede markeder og pladser. Ubisoft har efterstræbt at få byerne til at være så naturtro som muligt, og det er lykkes virkelig godt.

Ind imellem får du faktisk lyst til at tage på sightseeing i stedet for at holde dig til din mission. Du kan også glæde dig til at rende ind i den ene historiske berømthed efter den næste, og Benjamin Franklin, George Washington og Thomas Jefferson er kun nogle af de verdensberømtheder, du kommer til at møde.

Historien i spillet spænder så bredt, at det næsten er for meget, og den røde tråd tabes lidt undervejs. Når du det ene øjeblik sidder til tea party i Boston, og det næste øjeblik frygter en invasion fra det ydre rum, er vi måske der, hvor historien er holdt op med at hængemeningsfuldt sammen. Positivt er det dog, at du kommer til at opleve så meget undervejs i spillet.

Det samme problem med de mindre side missioner i spillet, bør vi nok også nævne. Sommetider bliver du kastet ud i en side mission, du ikke rigtig forstår, hvorfor du skal udføre, så vi bør alt i alt nok kritisere Ubisoft for ikke at have bevaret en mere klar rød tråd.

Fantastisk natur som virkelig hiver spillet op

Skove, marker, floder og alt hvad hjertet kan begære af pragtfulde naturscener. Du kan jage dyr, finde skatte og svar på hemmeligheder, der er gemt langt væk fra civilisationen. Man kan bruge timevis på bare at udforske skovene, men den indviklede historie gør så også, at man måske ikke slapper helt så godt af i det, som man ellers ville kunne.

Årstiderne skifter, og det ene øjeblik er det sommer og sol, og det næste øjeblik er vinden ved at blæse dig omkuld, mens sneen fyger omkring dig.

Du kan blive styrmand på et stort skib og være med til søslag, mens der er høj sø og bølger skyller ind over dækket. Det er super flot, og det er super sjovt samtidig.

Konklusion

Det er ikke sådan lige, at anmelde spillet, da der er så mange muligheder i det, og oplevelserne er så mangfoldige.

Hvis vi skal kritisere noget, skal det igen være den noget komplicerede og uklare storyline både i hovedhistorien og i side missionerne. Men banerne, sceneriet og mulighederne er helt i top, og du er sikret rigtig mange timers fantastisk gaming i selskab med Assasin´s Creed 3, så det er et spil, vi varmt kan anbefale dig at skrive på ønskesedlen til jul…

Dette indlæg blev udgivet i Elektronik, Nyheder, Spil & Konsoller og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>