Undgå julestress – digitale tips!

December er lige på trapperne, og julestressen kan tids nok komme over dig. Men disse tips kan hjælpe dig og få dig gennem julemåneden i afslappet tilstand.

Gaverne skal købes, julemaden skal klares, julefrokosterne klares, aftaler forsegles, og der er kun få dage, før det er den 24. Det er ikke uden grund, at mange mennesker får julestress. Men disse ti råd kan hjælpe dig til at undgå, at december bliver en travl måned.

1: Køb en færdig pakkekalender online

I stedet for at skulle ud og købe 24 små gaver i forskellige butikker, kan du købe en færdig julekalender på nettet. LEGO, Hello Kitty, Playmobil, Barbie og mange andre fabrikanter laver disse julekalendre, så det er bare med at vælge den, som dit barn bedst kan lide. Så er kalendergaverne klaret!

2: Bestil catering mad til julefrokosten!

Hvis du skal holde julefrokost for familien eller vennerne, kan du spare masser af tid og energi ved at få maden bragt udefra. Det er nemt og ligetil, og det eneste du skal er at tage festtøjet på, tænde stearinlysene og gøre klar til, at gæsterne kommer.

3: Få juletræet leveret

Du kan også bestille et juletræ online og få det leveret direkte til døren klar til pyntning. Du kan både vælge, hvilken type gran, du vil have, og hvor stort det skal være. Hvis du ikke gider at pynte det selv, kan du sågar bestille det færdigt gpyntet.

4: Køb julemaden online

Du kan også bestille anden og flæskestegen online. Du får maden leveret den 24, og det eneste, du skal gøre er at dække bordet og glæde dig til at nyde julemaden. For at det ikke skal være løgn, kan du også få julekonfekt med posten sendt hjem.

5: Det digitale julekort

Julekortet er også en ting, som mange mennesker aldrig får gjort. Men der er jo også en mulighed for at sende julekortet digitalt. På den måde er du sikker på, at dit kort når modtagerne i tide, selv om du er sent ude. Du kan sende julekort, der er musik i, hvilket er hyggeligt og kompenserer lidt for, at man ikke får et fysisk kort i hænderne.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>