Xbox kommer med billigere tv-boks!!!

Det er ikke kun spilmediet, der vil være i fokus hos Microsoft i det kommende år. De arbejder i øjeblikket på at fremstille konkurrenten til Apple TV ifølge flere kilder.


Hvorfor ikke udnytte Xbox konsollens potentiale og bruge den til mere end at spille computerspil på? Den tanke er Microsoft nu ved at realisere. Udover at spille på din Xbox skal du fremover også kunne se film og surfe på nettet.

Det er der sådan set ikke noget nyt i, men konsollen vil yderligere blive opgraderet næste år og vil blive udgivet i to udgaver. Således tyder alt på, at der både vil komme en Xbox og et Xbox TV, der får Apple TV som sin største konkurrent.

Windows 8 bliver kernen i Xbox TV, og det skal være en multimedieplatform, hvorfra du ser film, spiller musik, surfer på nettet med mere. Vi er dog tidligt ude med dette rygte, da produktet først skulle ramme butikkerne omkring jul 2013, men det siger også, at XBox TV bliver noget billigere end Xbox konsollen.

Rygterne synes at være troværdige, når man tager i betragtning, at Microsoft også lige har lanceret Xbox Smartglass, der gør det muligt for brugerne at bruge Xbox som en forlængelse af en tablet eller smartphone.

Æder du rygtet?

 

Dette indlæg blev udgivet i EDB, Elektronik, Gadgets, Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>